onsdag, mars 01, 2006

ferdig.


hallelujah.
eksamen er over.
(sing hallelujah med dr.alban)

vel, oppgavene lød som følger:

redgjør for fornuftstro og vekkelse på 1700-tallet.

&

redgjør for betydning av bekjennelse og tradisjon i den kristne troslære.

noen som har noen innspill på temaene..? evt peiling? ;)
en ting er i alle fall sikkert, at karen til høyre, john wesley, spilte en betydelig rolle for vekkelsen på 1700-tallet. og vi har mye å takke han for. det er i alle fall sikkert.

5 kommentarer:

Idalexa sa...

GRATULERE! Æ regne me d gikk supert. Solveig, du e flink. Vi ses til påska! Stikk gjerne innom bloggen min. Kanskje du som 22åring kan fiske me dæ noen tips? :)

Anonym sa...

nå har jeg hatt planer om å sjekke ut bloggen din i en hel evighet, men hver gang jeg er i nærheten av internett så glemmer jeg det. så typisk.

men supert med blogg. i beste solveig stil.

eg har vært på mørkerommet og er rusa på fix og godteri. hadde litt sånn solveig-elisabeth-mørkerom feeling i dag. tok faktisk noen dansesteg mellom skyllekaret og kopieringsapparatet. og så spiste eg faktisk godteri der inne, til tross for at det ikke e helt forenelig.

ellers så har jeg funnet ut at eg må blir rockestjerne. hadde minikonsert i barnehagen og eg var helt suveren. kunne ikke teksten, men nynne det kan eg. idol neste år.

så har eg kjørt telemark i dag. tungt siden man faktisk må gå opp først (rart det der). Men heldig som eg er så har eg bein som er ment til å brukes. avlsbein som pappa sir.

vel, nå går alt over styr i hodet mitt. på tide med søvn.

puss
foto er bra. se verden mer gjennom kameraet.

SOLveig sa...

elisabeth.
har så lyst så lyst på noen tima på mørkerommet ilage dæ igjen!! savne det. kanskje vi skulle gå inn for å slå rekorden vår på 17 timer i strekk. hehe. tiden kommer.

ellers; du e min favoritt autograf!!

SOLveig sa...

..ehhh, litt lang jobbdag her. mente seff at du e min favoritt FOTOgraf, men fin autograf har du også.

Anonym sa...

17 timer slår vi glatt ;)