søndag, juni 25, 2006

en historie fra virkeligheten: christian og bananen


fem mennesker skulle kjøre fra sortland til tromsø en søndag ettermiddag.
tre av dem var før start hjemme hos en koselig familie. en av dem var christian. de to andre var jenter, solveig og maja.

moren i huset bød vennlig på frukt som de kunne ha med på reisen. som en niste. hun satte fram nektariner, epler og bananer som de kunne forsyne seg av. jentene tok takknemlig litt frukt hver.
christian tok ingenting.

solveig kommenterte da og sa at det var bare å ta frukt. christian sa at han egentlig ikke hadde lyst på frukt. solveig sa at det kunne jo hende at han kom til å få lyst på det i løpet av de seks timene kjøreturen ville ta. gutten sa at han tvilte sterkt på det, men tok likevel en banan. nærmest i veldedighet. kanskje for å slippe mer mas.

de tre forlot huset. så satte de seg i bilen og plukket opp de to andre som skulle være med på turen.

da de fem hadde kjørt i fem minutter observerte hun som satt i førersetet i midtspeilet at christian, som satt bak henne, spiste bananen.....

3 kommentarer:

Sandra Elén sa...

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha, det er såååååå Christian, spontan, men ikke langtenkt( er det et ord,jaja) H ah ah ah aha ha ha ha ha ah.

Anonym sa...

ja, og det var bare starten på en latterfull tur. haha.

synes nesten du man må nevne stig oves beskrivelse av dama som ser ut som en dame,med formene på rett plass,hår til skulderbladene, ikke lange føtter,og kanskje antydning til fregner og håret i strikk. haha.

takk for skyss!

Idalexa sa...

ka sa man?!