torsdag, september 28, 2006

fritid med mening og en ungdomskultur i endring.


frøken selle rundberg og frøken hønsvall holm har de siste to dagene representert ny generasjon på barne- og likestillingsdepartementet sin kontaktkonferanse, og det på hotell i oslo...

man har da lært en del vanskelige og nye ord.
hørt på en del foredrag..noen mindre relevante enn andre.

men best av alt diskutert organisasjonenes fremtid, hvordan gi barn og ungdom en fritid med mening og også hvordan man kan møte en ungdomskultur som stadig er i endring.

en fra reklamebransjen presenterte noe av det mest relevante jeg har fått servert om barne- og ungdomsarbeid på veldig lenge. wow wow wow. mange lys gikk opp. og dette var i det store og hele verdt hele turen. om du er nteressert i å vite mer er det bare å ta kontakt. men holder man på med barn ogungdom var dette av uvurderlig verdi! hegala bengala.

til slutt vil jeg hevde og påstå at vi gir barn og unge fritid med mening.
måtte ny generasjon få spille en rolle for ungdom i framtiden.

4 kommentarer:

Miriz sa...

Føræssn, du fru selle rundberg.
Eg har sendt deg en mail om sånn dærr reisestøtte. Hakkje fått nå tebake. (?) Har du fått den i dæ heile tatt? Eg fikk adræssa hos Connie.

Sees i Stavanger ;)

Anonym sa...

Fritid med meining er viktig!! Ja, uvurderleg. Tenk at reklamebransjen gav mest-ikkje så rart kanskje. Ny Generasjon heng godt med når det gjeld sprøe "reklameinnslag" for å "lure" ungdom til seg. Godt du fekk nye tips og idear. Du e jo bare kreativ, nå blir det vel bare enda meir!!

SOLveig sa...

reklamebransjen tar ungdomskulturen på alvor - måtte vi også gjøre det. som virkelig har all grunn til å gjøre det!!

amen.

Idalexa sa...

blei litt skuffa.. trodde du skulle fortelle om det de persenterte, men det gjorde du ikke...

du skal få lov å legge fullt ut med det om 1 1/2 uke.

=)