onsdag, mars 15, 2006

10 på topp


da var tour 05/06 over. teatershowet, høstmarken skole, er ferdig, og livet får plutselig tre ekstra dager i uka. har vært på veien hver torsdag, fredag og lørdag siden september. det har vært gøy. det har vært givende. det har blitt resultater. vi gjengen som har reist har blitt enige om topp 10 opplevelser på turen, og solliselle.blogspot.com er den første til å publisere disse.

len deg godt tilbake og prøv å lev deg inn i situasjonen.

1. 14 timer fra sandnes til drammen - "vi gikk på en smell"
en helg i januar skulle vi til oslo. solveig, rune og sisilie er de som skal kjøre bort. vanligvis tar det 8 timer til oslo... vel her er stikkordene: 14 timer til drammen, snøstorm, lastebiler i grøftene overalt, 2 timer bomstille i kø, mere kø, helårsdekk uten spor, vi må kjøpe sokker til dekkene, opprettelse av fortrolig forum, mye smell og klokka fem på morgenen kom vi fram til drammen hvor vi fikk sove tre timer før vi kjørte til oslo... (bilde)

2. lars-tore dramatiserer hele knut sin preken backstage i fredrikstad
for de som kjenner lars-tore vet dere hvor HYSTERISK MORSOMT dette må ha vært. tårene rant av latter, og vi slet for å ikke bråke der vi satt...

3. 150 trykt inn i et klasserom
i haugesund var det 150 stykker som kom på skolebesøket vi hadde. og vi måtte bokstavelig talt trykke folk inn i rommet for å få plass til alle sammen.

4. frokost på senga i drammen
i drammen sov vi hos noen fantastiske mennesker, men da frode kom inn med frokost på sengaa visste vi at dette ville bli et av turneens høydepunkt. (bilde)

5. rune roper idol-siri
rune roper idol-siri når siri-helene kommer inn på McDonald i trondheim, samt spør om autografen (hendelsen er dypere beskrevet tidligere)

6. radisson SAS hotell etter kansellert fly

7. gennom alt med carola
en natt i bilen (knut, kjetil, sisilie, eli k og solveig) og det tar helt av med en daglig leder som synger av full hals og carola på repeat helt til vi kommer fram...

8. skolebesøket der ingen forstod noe
dialekter kan jo av og til være vanskelige å forstå. og i halden viste det seg at ingen hadde skjønt noen ting av runes andakt, alle satt som noen spørsmålstegn og først da rune la om til østlandsk kom smilet fram...(bilde)

9. ny scene i teatershowet
etter noen få forestillinger fant vi ut fem minutter før en forestilling at vi skulle legge på en ekstra scene. det skulle ikke bli like lett, og helge neen ble plutselig til knut helge (les: knut husker ikke hva han heter)

10. kåre slår seg vrang i sandefjord
kåre skuland er jo en fantastisk mann, men i sandefjord slo han seg rett og slett helt vrang:) og det en hel dag. tilbake til trassalderen.

1 kommentar:

SOLveig sa...

du e alltid på hugget, ørjan.
rutinert rutinert:)

eli, ja det va virkelig vakkert med service i bodø.
og vi, ja vi tar det igjen ved neste og beste anledning.
ellers så opphold æ mæ i sandnes og trives med det..!