mandag, juni 19, 2006

forskningen begynner

som nevnt vil vi gjerne gjøre en liten forskning på fenomenene A og B mennesker.
og her er første del:

er du A eller B menneske?
spiser du mat regelmessig(mer eller mindre faste tider),
og hvilken type mat spiser du(stort sett)?

8 kommentarer:

Kunst Kriticum sa...

A menneske: Alltid sein til å legge meg, Alltid sein til å stå opp.
Spiser regelmessig: spiser ett måltid hver eneste dag, 256 dager i året.

Jeg spiser kun kjernesunn mat: Chrüsli, som inneholder både hvete og rosiner.

Sumlevoll sa...

Siden vi allerede har festet til vårt interaktive papir at jeg er et b-menneske, så er det ikke den store overraskelsen at jeg:
- er et b menneske
- spiser mat når jeg er sulten (dvs: sjelden regelmessig, men alltid frokost før klokken 13.00)
- Hvilken type mat: Mat som ikke krever et gastronomisk geni for å få til. Det mest fancy'e hittil: Thai wok med biffstrimler og sur/søt saus. - jeg blir gradvis bedre, og bedre.

Jeg tror vi med stor sikkerhet kan fastslå at dette er kriterier som gjør det mer sannsynlig at jeg er b-menneske enn A-menneske.

Anonym sa...

2 måltida om dagen, 1 liter kaffe, 10 tima søvn og ingen ting fornuftig gjort uansett kor god tid æ har.. æ må nok være e d menneske

Silje Helene Kristin sa...

B-menneske. Hata å legg mæ. Men æ har ikkje problemer med å stå opp tidlig når d gjeld... f.eks. når æ bynn på jobb kl 7 om mårran... og då kan æ faktisk vær overraskandes våken og opplagt! (va d dettan dåkker kalte ABBA-menneska...?)

spis mat regelmessig.
brødskive t frokost, brødskive t lunch, pasta/potet/ris m tilbehør (kjøttdeig, pølse, skinke), salat, pizza... ganske vanlig mat... en del fisk (særlig laks...)

Hege sa...

Typisk B..
nattemenneske, og sovehjerte..
hm.. det med måltider.. Jeg er vel ikke så veldig flink til å spise fornuftig.. Men har faktisk blitt bedre.. Er kanskje litt sånn som spiser fordi man må ha mat.. Liker gode middager, men man har ikke alltid tid..

Anonym sa...

må bare si at jeg kjenner en som spiser hver 3. time. hele døgnet. hvorfor? fordi det er regelen.

Solveig M sa...

Jeg er midt mellom A og B. Det er en viljesak. Men siden jeg klarter å stå opp tidlig hvis jeg vil, så kanskje jeg er A?
I midlertid er min filosofi at de fleste klarer å stå opp tidlig hvis de bare vil. B-mennesker forsover seg alltid til skolen, bønnemøter og gudstjenester, men er alltid presis på jobben! Rart...

Jeg spiser 3-4 måltider pr dag. Brødskive med ost eller syltetøy, og så middag midt på dagen. Nå for tiden svært sunn og god gammeldags husmannskost, siden jeg er hjemme hos mamma og pappa=)

SOLveig sa...

bendik:tror du a eller b mennesker er de som helst følger regelen?